Μεθυσμένα Μηνύματα

ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 
Η ώρα περασμένη.. πολύ περασμένη.. το τονίζω γιατί όσο πιο περασμένη τόσο πιο «κατάλληλη» για να γίνει πάλι το λάθος και να το στείλεις το ρημάδι το μήνυμα!
Επειδή και διότι, τα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα σου (μεταξύ μας τώρα..), είναι ανεβασμένα και εσύ έχεις αρχίσει να φλερτάρεις, τόσο με το κινητό σου, όσο δεν έχεις φλερτάρει με άνθρωπο στη ζωή σου.
Όπως είπαμε, λοιπόν, θα το στείλεις το ρημάδι, ό,τι κι αν σου λεν οι φίλοι σου, ό,τι και να κάνουν, όσο και αν ξέρεις πως είναι λάθος! Θα πεις αυτά που νιώθεις, και δεν μπορείς να τα πεις νηφάλιος-α ή τουλάχιστον δεν μπορείς να τα πεις με τόση ένταση. Μ” αυτό είμαστε εντάξει γιατί το “νιωσες, το “πες, οκ!! Το λάθος είναι συνήθως το άτομο, το οποίο είναι ο παραλήπτης. Διότι κατά 90% είναι πρώην και ως γνωστόν, το αλκοόλ σε κάνει, να ξεχνάς ό,τι πρέπει να θυμάσαι, και να θυμάσαι ό,τι θα “πρεπε να έχεις ξεχάσει.
Θες απελπισμένα να τα πεις, θες όσο τίποτα να έρθει «ΤΩΡΑ», θες να ζήσεις κάτι από εκείνες τις στιγμές… τις όμορφες και γεμάτες πάθος.
Πιστεύεις όμως, στ” αλήθεια, πως είναι η κατάλληλη στιγμή;;
Πιστεύεις πως «πρέπει»;;
Είναι πρώην για κάποιο λόγο και το μόνο που θα καταφέρεις, είναι ή να κάνεις ένα πρόσκαιρο αλλά ολέθριο πισωγύρισμα ή το πρωί, να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!
Κατά πάσα πιθανότητα θα πεις:
Νούμερο ένα.. «Μου λείπεις»
Νούμερο δύο.. «Θέλω να σε δω»
Νούμερο τρία.. «Σ” αγαπώ»
​Μήνυμα εστάλη.. και τώρα είναι δύο τα τινά, ή θα απαντήσει θετικά και θα περάσεις ΕΝΑ βράδυ γεμάτο έρωτα και ψευδαισθήσεις ή δεν θα απαντήσει ποτέ.
Και στις δύο περιπτώσεις, το άλλο πρωί θα μαζεύεις τα κομμάτια σου. Αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση, γιατί στην χειρότερη θα τα μαζεύεις για μέρες μετά…
Υπάρχει, βέβαια, και η εξίσου ολέθρια περίπτωση που ο παραλήπτης είναι νυν… Ναι υπάρχει κι αυτή! Και τι θα στείλεις? Ένα μεγάλο και βαρύγδουπο «Θέλω να χωρίσουμε».

Θα μου πεις κάτι θα σου έκανε, δεν μπορεί, αλλά τα σφηνάκια που χορεύουν στο στομάχι σου και τα εκάστοτε τραγούδια χωρισμού, που ακούς στο μαγαζί που τα πίνεις, κάνουν αυτό το κάτι να φαντάζει ως το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει.
Η συνέχεια έχει ως εξής: Ξυπνάς με ένα απίστευτο hangover και χωρίς σχέση. Γιατί εσύ μπορεί να μη το εννοούσες, μπορεί επίσης και να μη  το θυμάσαι καν, αλλά αυτός ή αυτή που έλαβε το μήνυμα, το θυμάται πολύ καλά. Εκείνο το «κάτι» που λέγαμε παραπάνω, τώρα φαντάζει ανούσιο και εσύ χτυπάς (και πάλι) το κεφάλι σου στον τοίχο.
Κατά γενική ομολογία τα μεθυσμένα μηνύματα δεν είναι πολύ καλή ιδέα.
Οι λύσεις τρεις: Κινητό με ηλεκτροσόκ, κολλητός νηφάλιος σε εγρήγορση, κινητό στο σπίτι.
Η συμβουλή μου μια. Μην παίρνεις αποφάσεις όταν είσαι θυμωμένος ή μεθυσμένος.
Γράφει, η
Ραφαέλα Παπαδοπούλου

This entry was posted in Γνώμες, Ραφαέλα Παπαδοπούλου and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *