Διάλεξε τσάντα για το καλοκαίρι, ανάλογα με τον σωματότυπό σου

ΑΠΟ:http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_dialexe_tsanta_kalokairi_/fashion_dialexe_tsanta_kalokairi_9733.php

Αν μέχρι τώρα αγόραζες τσάντες χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθε η ώρα να αρχίσεις να ψωνίζεις εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στον σωματότυπό σου.
Ό,τι κι αν φοράς –από εσώρουχα μέχρι μαγιό- πρέπει να ταιριάζουν με το σχήμα του κορμιού σου ώστε να έχεις το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα. Άλλωστε όλες μας ξέρουμε, ότι η τσάντα είναι το αξεσουάρ που χαρακτηρίζει το ντύσιμό μας και η σωστή επιλογή της, βοηθάει στην αναβάθμιση της συνολικής μας εικόνας.

Αν έχεις καμπύλες

Χρειάζεσαι μια «στητή» τσάντα. Μια πολύ καλή επιλογή είναι μια τσάντα βαρελάκι ή οποιαδήποτε τσάντα με σταθερό σχήμα.  Αυτές οι τσάντες προσθέτουν μερικές σταθερές γραμμές στην εμφάνισή σου και ταιριάζουν με τον σέξι σωματότυπό σου.

Αν είσαι μικρόσωμη

Είναι μύθος ότι οι μικροσκοπικές γυναίκες δεν μπορούν να κρατούν μεγάλες τσάντες. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι να διαλέξεις μια cross body τσάντα με μακρύ λουρί. Αντί γι’ αυτό προτίμησε μια τσάντα με κοντά χερούλια που να είναι όσο μεγάλη χρειάζεται για να έχεις μαζί σου αυτά που χρειάζεσαι.

Αν είσαι ψηλή

Μια τσάντα tote είναι ιδανική για σένα. Το μεγάλο της μέγεθος θα ταιριάξει άψογα με τα μακριά σου χέρια. Διάλεξε μια με στρογγυλάδες και μαλακό υλικό για να εξισορροπήσεις τον ευθυτενή σου σωματότυπο.

Αν είσαι λεπτή

Μια cross body τσάντα είναι ιδανική για σένα καθώς θα προσθέσει λίγο όγκο στην λεπτεπίλεπτη σιλουέτα σου. Παίξε με τα σχήματα, τα χρώματα ή τα υλικά και δώσε βάση στο μακρύ λουρί με μήκος που να μπορείς να το ρυθμίσεις όπως εσύ θέλεις.

Σωματότυπος «αχλάδι»

Η καλύτερη πρόταση για σένα είναι μια τσάντα φάκελος ή ένα clutch τσαντάκι-πορτοφόλι. Κρατώντας μια τσάντα στο χέρι και όχι κρεμαστή, θα τραβήξεις τα βλέμματα μακριά από την περιφέρειά σου και προς το πάνω μέρος του κορμού σου που είναι το δυνατό σου χαρτί.

Αν έχεις παραπανίσια κιλά


Δοκίμασε μια τσάντα χωρίς σταθερό σχήμα. Ένα πουγκί, ή μια τσάντα με χαλαρό σχήμα θα σε κάνει να δείχνεις λεπτότερη. Προτίμησε μαλακά υλικά που δεν θα προσθέσουν έξτρα όγκο στην σιλουέτα σου.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *