MakGio Collection Ανοιξη Καλοκαίρι 2013

ΑΠΟ:http://fashion-style.gr

MakGio Collection Spring Summer 2013_15

Στη συλλογή της MakGio άνοιξη καλοκαίρι 2013 θα συναντήσετε μοντέρνες τσάντες, εντυπωσιακά πέδιλα, σανδάλια και πλατφόρμες! Με στιλάτους χρωματικούς συνδυασμούς και φίνες λεπτομέρειες η συλλογή για το φετινό καλοκαίρι θα ενθουσιάσει κάθε πιστή φίλη της MakGio.
Για ακόμη μια σεζόν η συλλογή MakGio διαθέτει πρωτότυπα υλικά που τονίζουν διακριτικά τη γυναικεία θηλυκότητα ενώ ταυτόχρονα καλύπτει με τα λειτουργικά σχέδια που διαθέτει, κάθε ανάγκη των γυναικών. Η έμπνευση για τη collection άνοιξη καλοκαίρι 2013 έρχεται από τις πιο hot τάσεις της μόδας και έτσι το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό!
Η MakGio αγαπά τη σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική για αυτό και φροντίζει κάθε τσάντα και υπόδημα που δημιουργεί να έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά ως βασικά στοιχεία. Με τα στιλάτα σχέδια και τις ανταγωνιστικές τιμές να συνθέτουν τη συλλογή άνοιξη καλοκαίρι 2013 φέτος αποκτήστε όλα τις τσάντες και τα παπούτσια της collection που ταιριάζουν στο στυλ σας! Πάρτε μια γεύση από τη συλλογή στις παρακάτω φωτογραφίες.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *