Ρούχα για κοριτσάκια σαν ζαχαρωτά!


ΑΠΟ:http://www.infokids.gr/2013/05/royxa-gia-koritsakia-san-zaxarota/

raxevsky2Με αυτό το αμάνικο φόρεμa Raxevsky, η μικρή σας θα είναι σαν καραμελίτσα! Είναι από λευκό λινό, διακοσμημένο με το λογότυπο σε ροζ στρας, κι έχει ένα υπέροχο απλικέ λουλούδι και λιλά κορδέλα στο επάνω μέρος μπροστά. Φερμουάρ στην πλάτη για τέλεια εφαρμογή. Σύνθεση: 100% βαμβάκι. Δείτε το στο http://mini-raxevsky.com/

samΓια καθημερινό ντύσιμο, προτιμήστε αυτό το σετ από τουνίκ και κάπρι κολλάν σε πράσινο – φούξια συνδυασμό, που είδαμε στο http://www.sam013.gr.
dpamΕιδικότερα για κοριτσάκια 0 -36 μηνών, υπάρχει και αυτό το ονειρεμένο φορεματάκι DPAM! Με βάση το ροζ χρώμα, με παιχνιδιάρικο design,και με το ασορτί κιλοτάκι του, σίγουρα η μπουμπού σας θα είναι μούρλια! Δείτε το εδώ:http://www.dpam.gr.
babylonfashionΓια κοριτσάκια έως 6 ετών, δείτε και αυτό το ξεχωριστό σετ του http://www.babylonfashion.com. Αποτελείται από αμάνικο μπλουζάκι και φαρδύ σορτς. Είναι ελληνικής κατασκευής.
tentenΚαι ασφαλώς δεν θα μπορούσαμε να μην σας παρουσιάσουμε αυτό το απογευματινό βαμβακερό φόρεμα σε κίτρινο – λευκό χρώμα, της Babylon! Διατίθεται σε μεγέθη 1-2-3-4-5-6 ετών απο το http://tenten.gr/ !
alouetteΜην αμελήσετε όμως να φοράτε στο κοριτσάκι σας και καπέλο ώστε να το προστατεύετε από τον ήλιο! Εξαιρετικά και πολύ χαριτωμένα καπελάκια, μπορείτε να βρείτε στο http://www.alouetteshop.gr, όπως αυτό το λευκό καπελάκι με γαλάζια κορδέλα και ροζ φιογκάκι, για να ταιριάζει με όλα τα ρούχα της!
tilltwelveΌσο για τον ύπνο, σας προτείνουμε αυτή την απίθανη καλοκαιρινή πυτζαμούλα! Την είδαμε στοhttp://www.tilltwelve.com και μας μάγεψε!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *