Οι τσάντες για άνοιξη και καλοκαίρι 2013

ΑΠΟ: http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_tsantes_anoixi_kalokairi_/fashion_tsantes_anoixi_kalokairi_9408.php?p=5

Οι τάσεις της μόδας στις τσάντες για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013 περιλαμβάνουν μοναδικά σχέδια που κλέβουν την παράσταση:

Mini Bags

Οι τσάντες mini bags θα είναι μία από τις Top τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013. Όσο πιο μικρή, τόσο πιο «μοδάτη». Αυτές οι διακριτικές τσάντες βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία από σχέδια και στιλ και έχουν ένα κοινό που φαίνεται ότι τους δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι πολύ μικρές και για αυτό δεν κάνουν για γυναίκες που θέλουν να κουβαλάνε πολλά πράγματα μαζί τους.
Totes
Οι totes τσάντες είναι συνήθως μεγάλες τσάντες (αυτό δεν είναι απόλυτο) και πολλές φορές «ανοιχτές» και έχουν δυο παράλληλα λουριά από τα πλευρικά τους. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό στιλ που συνδυάζει την πρακτικότητα με το στιλ. Οι totes τσάντες έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους στις πασαρέλες για την σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013 και όχι άδικα.
Clutches
Οι Clutches τσάντες είναι τσάντες – πορτοφόλια και κατά κανόνα δεν έχουν λουράκια. Οι τσάντες αυτές έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα και δεν είναι μόνο μικρές κατ” ανάγκη. Τις Clutches τσάντες μπορείτε να τις βρείτε είτε σε μικρά είτε σε μεσαία μεγέθη. Για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013, αρκετοί σχεδιαστές έδωσαν βαρύτητα σε αυτού του είδους τις τσάντες. Τα επικρατέστερα σχέδια αυτής της κατηγορίες είναι οι τσάντες mini clutches, οι τσάντες oversize clutches, οι τσάντες metallic clutches, οι reptile clutches.
Backpacks
Αυτές οι τσάντες συνδυάζουν την άνεση, την πρακτικότητα και την κομψότητα και είναι κατάλληλες για γυναίκες που θέλουν να κουβαλάνε μαζί τους όλα τα γυναικεία αξεσουάρ που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Οι τσάντες αυτές φοριούνται στην πλάτη και κατά κανόνα είναι αρκετά ευρύχωρες. Αυτό το είδος είναι αγαπημένο από πολλές γυναίκες εξαιτίας της μεγάλης πρακτικότητας που διαθέτουν που σε πολλές περιπτώσεις κυριολεκτικά σας «λύνουν τα χέρια».
Reptile Skins
Πρόκειται για τσάντες που η υφή τους θυμίζει δέρμα «ερπετού». Οι τσάντες αυτές προσδίδουν στιλ και έντονη προσωπικότητα στη γυναίκα και τραβούν τα βλέμματα από μακριά. Για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013, πολλοί σχεδιαστές μόδας επέλεξαν να συμπεριλάβουν στην collection τους ορισμένα κομμάτια από Reptile Skins τσάντες και θα λέγαμε ότι έκλεψαν την παράσταση.
Prints and Patterns
Οι τσάντες αυτές έχουν υπέροχες εκτυπώσεις και καταπληκτικά μοτίβα, γεγονός που τις κάνουν να είναι μοναδικές. Ο συνδυασμός των χρωμάτων και τα υπέροχα σχέδια κάνουν τις γυναίκες να τις προτιμούν ιδιαίτερα. Οι τσάντες prints and patterns είναι μια ακόμα τάση της μόδας για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013 και παρουσιάστηκαν σε διάφορες πασαρέλες σχεδιαστών μόδας.
Laser Cut
Πρόκειται για τσάντες με υπέροχα σκαλιστά μοτίβα που σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν έργο τέχνης. Οι τσάντες αυτές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη λεπτομέρεια και για αυτό το λόγο είναι κατάλληλες για γυναίκες που προσέχουν το παραμικρό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
 
Sack bags
Οι τσάντες Sack bags είναι και αυτές μέσα στις τάσεις της μόδας για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2013. Πρόκειται για πολύ κομψές τσάντες – σακίδια που συνδυάζουν άψογα το στιλ με την πρακτικότητα.
 
Creative Handles
 Πρόκειται για τσάντες με πρωτότυπα και πολύ κομψά λουριά. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ακόμα και το λουράκι της τσάντας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2013, οι τσάντες Creative Handles έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο κλέβοντας την παράσταση.
Odd Shaped Bags
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι τσάντες που έχουν πολύ «περίεργα» ή πρωτότυπα σχέδια. Αυτές οι τσάντες γίνονται αντιληπτές από μακριά επειδή είναι κάτι το μη συνηθισμένο και το μάτι πέφτει πάνω τους. Αν είστε οπαδός αυτής της κατηγορίας, τότε προσέξτε να μην το παρακάνετε στην επιλογή σας. Επιλέξτε μια τσάντα που να τραβάει τα βλέμματα αλλά ταυτοχρόνως να είναι και πολύ κομψή.
Transparent Bags
Αναφερόμαστε σε τσάντες που είναι διαφανείς ή ημι – διαφανείς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κομψό στιλ το οποίο όμως θυσιάζει λίγο από την πρακτικότητα. Οι τσάντες αυτές είναι κατάλληλες για γυναίκες που «δεν έχουν τίποτα να κρύψουν». Το μειονέκτημά τους είναι ότι πολλές φορές τραβούν την προσοχή από αδιάκριτα βλέμματα.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *