H παιδική συλλογή ρούχων La Martina για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013


ΑΠΟ:http://www.inews.gr/273/H-paidiki-syllogi-rouchon-La-Martina-gia-tin-anoixi-kalokairi-2013.htm

LNZ_5831b

Ο κόσμος της La Martina είναι γεμάτος από πάθος για το πόλο και από αγάπη για την αισθητική και το ποιοτικό ρούχο, αλλά και την δέσμευση για προστασία και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον. Στην ίδια λογική δημιουργήθηκε και η σειρά ρούχων La MartinaKids, αποσκοπώντας να εμφυσήσει στα μικρά παιδιά τις ίδιες αξίες.
Με τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, η La Martina Kids συνεχίζει τη συνεργασία με την Maserati. Μια σειρά από πόλο μπλουζάκια, TShirts και πουκάμισα, καθώς και μια miniσυλλογή για νεογέννητα αποτελούν την πρόταση που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία.
Η σειρά για τα νεογέννητα, αποκλειστικά για αγοράκια και κοριτσάκια από 3 – 24 μηνών, εντυπωσιάζει με την άνεση και λειτουργικότητά της, ενώ παράλληλα η σειρά μαγιό καιbeachwear ενισχύεται και κρατά ζωντανό το στιλ της La Martina ακόμα και στην παραλία.
Η εκτενής συλλογή περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες βασιζόμενη και στην συλλογή ενηλίκων:basicreplica και semireplica. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει διαφορετικά υφάσματα και διαφορετική τοποθέτηση του κεντημένου λογοτύπου (στο στήθος, τον ώμο ή/και την πλάτη).
Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει πολλαπλά looks: ζακέτες συνδυάζονται με πόλο και πουκάμισα, παντελόνια που φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις και T-Shirts που προσφέρουν μια σπορ εμφάνιση.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *